15. 2. – 19. 2. 2016
Pondělí | ||
15.2. |
polévka z hlávkového zelí | 1(p),7 |
rybí prsty smažené, bramborová kaše, | 7,3 1(p),4 | |
zeleninový salát s paprikou, jablečný nápoj | ||
Úterý | ||
16.2. |
pohanková polévka se zeleninou | 1(p),7 |
míšenina z hovězího masa a těstovin | 7, | |
jogurt broskev-maracuja, citrónový čaj se zázvorem | ||
Středa | ||
17.2. |
celerová polévka |
|
krůtí maso v lovecké omáčce, rýže | 1(p) |
|
mramorové řezy, čaj s medem, mléko | 1(p),3,7 | |
Čtvrtek | ||
18.2. | zeleninový vývar se šunkovým svítkem | |
přírodní vepřový řízek, dušené fazolky, brambor | 1(p) |
|
ovoce, multivitamínový nápoj |
||
Pátek | ||
19.2. |
hovězí polévka s těstovinami | 1(p) |
hovězí maso vařené, koprová omáčka | 7,1(p) | |
houskový knedlík, mrkev, džus | 1(p),7,3 | |