Jídelníček

15. 2. – 19. 2. 2016

                                                                                                                                                    

Pondělí 
15.2.
polévka z hlávkového zelí 1(p),7
rybí prsty smažené, bramborová kaše,                   7,3 1(p),4
 zeleninový salát s paprikou, jablečný nápoj 
Úterý                
16.2.
pohanková polévka se zeleninou     1(p),7
míšenina z hovězího masa a těstovin        7,
jogurt broskev-maracuja, citrónový čaj se zázvorem
Středa 
17.2.
celerová polévka

krůtí maso v lovecké omáčce, rýže                  1(p)
mramorové řezy, čaj s medem, mléko             1(p),3,7
Čtvrtek 
18.2.  zeleninový vývar se šunkovým svítkem 
přírodní vepřový řízek, dušené fazolky, brambor    1(p)

ovoce, multivitamínový nápoj


Pátek   
19.2.
hovězí polévka s těstovinami 1(p)
hovězí maso vařené, koprová omáčka 7,1(p)
houskový knedlík, mrkev, džus 1(p),7,3